Baross Gábor Horgászegyesület

Alapítva 1946

Tanyazárás a vírus második hullámának következtében.

2020-11-09

 Tisztelt Horgásztársak !

 Értesítjük a Tagságot és a Vendéghorgászokat ,hogy a tanyaépületet a koronavírus járvány második hulláma miatt, ismételten lezárjuk. A teljes lezárás időpontja November 16. án 00 óra.

A lezárás után a tanyaépületbe nem lehet belépni, és a beléptető rendszer is zárolva lesz. Felhívjuk a horgásztársak figyelmét,hogy lehetőleg a hét végéig a szekrényeikből vigyétek el azokat a felszereléseket amelyekre szükségetek lehet.

A vendég horgásztársak a Hárosi öböl területére hétköznap, a Dinasztia Horgászbolt üzletében vásárolhatnak napijegyet, ( Bp. XXII ker. Nagytétényi út 90. tel: 06 1 362 1080) ,valamint Fogas Horgászbolt üzletében XXI. ker. II Rákóczi Ferenc út 301 . tel : 06 70 941 8301 ) alatt, és  hétvégén a Baross Gábor Horgászegyesület tanyaházában 07.00 órától-10.00 óráig) a helyszínen is.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a kijárási tilalom idősávja, a horgászokra is vonatkozik. Kérünk minden horgászt ,hogy a vízen és a parton is biztonságos védőtávolságot, mindenki tartsa be.

Tájékoztatjuk a horgászvizsgára jelentkezni kívánó polgárokat, hogy a horgászvizsgát November 11,-től felfüggesztjük,és ez évben már nem is folytatjuk.

Tisztelettel Elnökség.