Baross Gábor Horgászegyesület

Alapítva 1946

Tájékoztatás , a horgászokmányok értékesítésének megkezdéséről.

2021-01-06

Tisztelt Horgásztársak .

Megérkeztek a 2021 évi horgászokmányok, melyek értékesítését megkezdjük.

A Baross Gábor Horgászegyesület tagságának, a jegyértékesítést, Január 19-én , Keddi napon kezdjük el, az egyesületi irodában. ( hátsó iroda ) Nyitvatartás: kedd-csütöttök  14.00-18.00 ig , szombat 08.00-12.00 ig. (március 31 ig.)

Az állami horgászjegyek forgalmazása. ( első iroda ) Nyitva 08.00-16.00 ig.

 

Felhívjuk a horgásztársak figyelmét,hogy az egészségügyi biztonsági rendszabályok érvényben vannak,sőt akár tovább is szigorodhatnak. Ezek figyelembe vételével a jegyvásárlás során a következőket kérjük a horgásztársainktól.

 

A  horgásztanya területére csak maszkban lépjetek be, és a távolságtartásra továbbra is ügyelni kell.

A folyosón öt embernél több egyszerre nem  tartózkodhat,és mindenki egy külön asztalnál várakozhat.

Az irodákba ahol az ügyintézés folyik senki sem léphet be, a szükséges okmányokat az ajtóban veszik át , és adják ki az ügyintézők.

Felkérünk minden horgásztársat, hogy a következő okmányokat és adatokat készítsék össze a legrövidebb ügyintézés érdekében.

-Horgászkártya

-Horgászigazolvány

-Előző évi fogási napló , ha még nem küldte el,vagy nem adta le  hozzánk.

-Szekrény szám

-Kikötési hely  száma

Kérjük a horgásztársakat hogy az igazolványból távolítsanak el minden előző évi okmányt. Aki befizetéssel együtt adja le a fogási naplóját, legyen tisztában azzal  ,hogy nem, vagy rosszul kitöltött fogási napló büntető illetéket von maga után.

Új állami jegyet, csak leadott fogási naplóval lehet igényelni ,annak hiányában szintén büntető illetéket kell fizetni.

Kérjük a horgásztársakat,hogy a gördülékeny jegykiadáson sokat segíthetnek azzal, hogy az engedély árát előre előkészítik.

Az egyesület igyekszik a lehető legrövidebb idő alatt kiszolgálni a sporttársakat,  de ennek ellenére előfordulhat torlódás, amiért előre is elnézést kérünk.   Például ebben az évben az állami horgászjegy  kiadását,egy teljes adategyeztetéssel kell kezdeni a  Mohosz Horinfó rendszer személyi oldalán. 

 

Tisztelettel  Juhász János alelnök.