Baross Gábor Horgászegyesület

Alapítva 1946

Rendkívüli intézkedések a járvánnyal kapcsolatban

2021-03-04

Tisztelt Horgásztársak!

Sajnos a koronavírus járvány okozta megbetegedések drasztikus emelkedése miatt a Kormány ismételten korlátozó intézkedések bevezetéséről döntött. Ezért az Egyesület Elnöksége a következő biztonsági intézkedéseket hozta meg.

2021. március 08-tól március 22-ig a tanyaépületbe a belépést megtiltja. Ezért ismételten megkérjük a horgásztársakat, akiknek nélkülözhetetlen eszközei vannak a szekrényszobában, az említett határidőig vegyék ki.

A horgászokmányok kiváltásának lehetősége a következő korlátozásokkal megmarad.

- A tanya területére a belépés megszűnik, a vásárlásra a kapu előtt kell várakozni. A csengetésre a szolgálatban lévő ügyintéző a kapuhoz kimegy, az okmányokat átveszi, utána a kész okmányokat szintén a kapun keresztül visszadja a horgászoknak.

- Az utcán várakozókra is vonatkoznak az elvárások, ezen belül a maszk viselése és a megfelelő biztonsági távolság betartása.

- Ugyanez vonatkozik a parton történő horgászatra is.

Kérjük a horgásztársakat, hogy a vételárat, ha lehet készítsék elő, és ha lehetséges, akkor a pontos összeget adják át a vásárlás során.

A nyitvatartási idő változatlan marad, így mindenkinek lehetősége lesz a horgászokmányokat beszerezni.

Az említett határidő után a Kormány döntése alapján megszüntetjük, vagy meghosszabítjuk a biztonsági rendszabályokat.

Felhívjuk minden horgásztársunk figyelmét, hogy mindenkinek érdeke, hogy ez a betegség megszünjön, és visszakapjuk régi életünket. Ennek a lehetőségét csak a védőoltások jelentős száma biztosítja, ezért mindekit arra buzdítunk, hogy adassa be a védelmet jelentő vakcinákat!

Tisztelettel Elnökség