Baross Gábor Horgászegyesület

Alapítva 1946

Horgászkártya III

2018-12-05

 

Tisztelt Horgásztársak. Felhívjuk a figyelmeteket, hogy január  hónaptól, a következő évre, csak horgászkártyával, vagy annak igénylését igazoló csekk ellenőrző szelvényével lehet kiváltani állami horgászengedélyt.

Ennek érdekében, vagy személyesen  online ( számítógépen keresztül ), vagy az egyesületi tanyaházban a gondnokok munkaidejében lehet regisztrálni ( horgászkártyát igényelni.)

Egyesületünk tanyaházában való jegyigényléshez ( regisztrációhoz) az adókártyára lesz szükség ,és a szolgálatba lévő gondnok a regisztrációt megcsinálja. Ezt követően csak a kapott csekk befizetésére lesz szükség.

Nyomatékosan felhívjuk a figyelmeteket, hogy a 2019 évi horgászokmányok igénylésénél (befizetésénél ), nem lesz mód a regisztrációra az irodában,mert csak már regisztrált horgászok  befizetéseit tudjuk végrehajtani.

Mivel a gondnoki irodában az állami jegyek érvényesítése is megkezdődik,így a regisztráció végrehajtása  is nehézkessé válhat. 

Legrosszabb esetben a regisztrációt csak előre meghatározott időpontokban tudjuk  végrehajtani.

Mivel várhatóan az állami jegyek január hónap közepe felé érkezhetnek meg egyesületünkhöz, így még egy bő hónap áll rendelkezésetekre, hogy a szükséges regisztrációt végrehajtsátok.

Kérünk benneteket, hogy használjátok ki a hátralévő időt, a regisztrálásra ( horgászkártya igénylésre).

Tisztelettel Elnökség.