Baross Gábor Horgászegyesület

Alapítva 1946

Horgászkártya II.

2018-10-02

 

Tisztelt horgásztársak.

Minden sporttársunkat megkérünk, hogy a horgászkártya igénylést ne halogassátok, mivel a horgászkártya, vagy annak hiányában ( ha addig nem érkezett meg ),a regisztráció során kapott regisztrációs szám nélkül ,nem tudunk állami horgászengedélyt értékesíteni.

Kérünk benneteket, hogy horgászat során szóljatok egymásnak is ,mivel nem mindenki olvassa a honlapot így lehet hogy nem is tud róla.

Aki rendelkezik online lehetőséggel, maga is igényelheti a horgászkártyát, akinek nincs az az egyesület tanyaházában ezt megteheti, a gondnokok segítségével ( Az igényléshez szükséges az adókártya, mindenki hozza magával.)

Még ez évben három hónap áll rendelkezésre a regisztrációra  , de ha januárban megindul a jegyértékesítés ,akkor a két feladat egyidejű megoldása, mindenki számára problémát ( hosszú várakozási időt ) jelent.

Januártól vagy a kártyával lehet jegyet váltani, vagy ha addig még nem érkezett meg, akkor a regisztrációhoz kapott négyjegyű azonosító szám ,helyettesíti az addig meg nem érkezett kártyát.

Elnökség.