Baross Gábor Horgászegyesület

Alapítva 1946

Horgászkártya.

2018-09-04

 

 

Tisztelt Horgásztársak.

Szeptember 1-én megkezdődőtt, a horgászkártya forgalmazása. 

Mi is az a horgászkártya? :

Egy bankkártya méretű plasztikkártya, amely első lépcsőben, 2019 Janurjától a horgászigazolványt váltja ki, valamint a szövetségi ( Mohosz ) bélyeget. 

A kártyát mindenkinek személyesen kell igényelni, melyre a következő két lehetőség van.

1 . online formában, számítógépen keresztül regisztrációt követően, egy kitölthető adatlapon át, a fizetésig végigvezet a program. A hitelesítéshez, az adókártyánk első másolt oldalának  megküldésére van szükség ,melyhez a program megfelelő megoldást biztosít.

A kártya ára 2200 forint ,melyet a program segítségével rögtön átutalhatunk, Ezt követően postán megküldik a kész horgász kártyát a lakcímre.

2. offline formában, mindazok részére, akik nem rendelkeznek megfelelő számítástechnikával, vagy segítségre van szükségük. Ezek a horgásztársak a megszokott forgalmazó pontokon ( pl. Baross Gábor HE. irodái) tehetik meg az iroda segítségével, és informatikai hátterük használatával. Ebben az esetben az adatfelvitelt követően ,a sporttársak csekken rendezhetik a fizetési kötelezettséget, utána a horgászkártyát postán kapják kézhez.

A horgászkártya 5 éven keresztül érvényes, azt követően szükséges újat kiváltani.

2019 Január 1 után, állami jegyet és területi jegyet ,csak bemutatott horgászkártya ellenében lehet kiadni. Valószínűleg az irodai napokon nehézségekbe ütközik ha a jegyforgalmazás és a kártyaregisztráció egy időben történne, ezért az elnökség megfelelő megoldást keres ,a zökkenőmentes kiszolgálásra.

Kérjük a tagságot ,hogy aki igényli az egyesület segítségét a regisztrációhoz, a hátralévő 4 hónapot kihasználva, viszonylag várakozás mentesen megtehetik a gondnoki irodában.   

Ha bármilyen kérdés merülne fel állunk rendelkezésetekre.

Tisztelettel   Elnökség