Baross Gábor Horgászegyesület

Alapítva 1946

Csónak téli tárolása, új vízparti bejárat

2019-10-16

 Tisztelt horgásztársak.

A csónakok téli tárolása módosul. Ez évtől tilos a csónakok alá autógumit használni. A rendelkezés fő oka az, hogy tavasszal nagy mennyiségű autógumi maradt a parton, melynek összegyűjtését és elszállítását az egyesület kényszerült megoldani, amelynek költségét is mi álltuk.

A jövőben a téli tárolást  minden tulajdonosnak másként kell megoldani és az alátéteket tavasszal eltávolítani kötelesek. A tanya területén nincs mód a tárolásra.

 

Tisztelt horgásztársak. A hátsó vízterületünk felé ( rönkös ), a bejárás ez ideig nem volt megoldható, csak a kerítés átmászása esetén volt a vízpart elérhető.

A Honvéd horgászegyesület segítségével, megoldás született  a partszakasz megközelítésére. A Honvéd egyesület kapuja után jobbra ,egy kaput készítettünk,melyen keresztül a vízpart elérhetővé vált. A bejutás két kulcs segítségével oldható meg, ez egyik a Honvéd egyesület bejárati kapuját nyitja, a másik pedig a Baross He. kapuját.

Fontos szabály,hogy ki és belépésnél mindkét kaput vissza kell zárni.

Felhívjuk a figyelmet ,hogy a Honvéd vízterületén horgászni csak az ottani szabályok szerint lehet.

Aki  szeretne élni a lehetőséggel, annak a két kulcs másolása saját költségére oldható meg, a minta kulcsokat másolás után, vissza kell a tanya gondnokának vinni. ( Baross He  gondnoki iroda)  Felhívjuk e figyelmet hogy a kulcsok másolásánál alá kell írni egy tanúsítványt, amelyben elfogadjátok a használati feltételeket. A kulcsok továbbadása  más részére tilos.

 

Elnökség.